illustratie & vormgeving
 
Annelies ten Wolde

Deelname kunstroute

 Voor de vierde keer doe ik mee met de Kunstroute van Nissewaard.

Deze keer is het met een serie van 12 zwart/wit foto's. Elke maand 1 foto van het jaar 2022. De beelden vertellen iets over mij en de gebeurtenissen in dat jaar. De opdracht was 'verleg je grenzen'. Of dat is gelukt kunt u zelf komen bekijken tijdens de kunstroute.


In 2021-2022 exposeerde ik de serie Levenswijsheid.
De eerst foto uit deze serie 'Levenskracht' is al onderdeel geweest van de expositie Zachte krachten zullen zeker winnen in de St. Joriskerk te Amersfoort van 27 augustus t/m 26 oktober 2019. In de loop van 2019 en 2020 is de serie van 5 ontstaan. de foto's zij gedrukt op acryl in formaat 80x60 cm.
Elke foto heeft zijn eigen tekst gekregen, door iets wat ik las of door iets wat ik hoorde. Soms was eerst het idee en daarna uitwerking, de andere keer eerst de het beeld en ineens kwam er een bijpassende tekst voorbij. Die nog niet bestond toen de foto gemaakt was, maar door iemand later geschreven, die de foto niet eens had gezien. Een 'toevallige' ontmoeting van beeld en woord. Deze serie is te vinden op deze site, zodra deze weer helemaal is bijgewerkt.

De kunstroute is op 15 en 16 april en hierna zijn de foto's te zien op deze pagina.