kraamkado

Kraamkado shirt of schilderijtje

Voor de twee nichtjes geboren in 2006 werd voor elk een naam shirtje gemaakt. Niet veel later volgde een geboorteschilderijtje voor de pas geboren dochter van een vriendin.
En zo begon een nieuw onderdeel, het kraamkado. Inmiddels zijn er verschillende shirtjes en schilderijtjes gemaakt.
Het is een uniek kraamkado, leuk om te geven en leuk om te krijgen.

Aan de hand van het geboortekaartje kan er een kraamkado in de vorm van een shirt of schilderij worden gemaakt. Mocht het kaartje zich niet lenen voor een shirt of schilderij (bijvoorbeeld een foto kaart) dan is er keuze voor een standaard ontwerp die voorzien kan worden met de naam van de pasgeborene.

Voor €8,95 een losse iron-on met gebruiksaanwijzing en de prijs van een kant en klaar shirtje is €14,95 korte mouw en €19,95 met lange mouwen (inclusief btw en exclusief verzendkosten). Levertijd 5 werkdagen. (De shirtjes zijn van de Hema.) 

Naast het naamshirtje kan er ook geboorteschilderijtjes gemaakt worden in de stijl van het geboortekaartje. Op een canvas van 30×30 cm wordt er met acryl verf gewerkt.
Voor slechts €35,00 (inclusief btw en exclusief bezorgkosten) kunt u dit unieke schilderijtje laten maken. Levertijd in overleg.

Wilt u meer informatie?
Mail dan naar annelies@illuvorm.nl.