wie

 

ATW illustratie & vormgeving

 

Annelies den Ouden – ten Wolde

 

Geboren 1973 te Steenwijk. Na de MAVO (Dingstede Meppel) heb ik de opleiding Mode & Kleding – presentatie gedaan te Zwolle. In 1992 ben ik begonnen aan de kunstacademie Minerva te Groningen, studierichting illustratie.
Na de vier jaar en het behalen van het diploma, ben ik gaan werken bij Wehkamp op de afdeling media.
In 1997 heb ik mijn btw-nummer aangevraagd en heb ik mij ingeschreven bij de  KvK van Zwolle, onder de naam Annelies ten Wolde illustratie & vormgeving.
Van 1997-1999 werkte ik bij Hensens zetcentrum (nu PrePressMediaPartners) te Wolvega, daar werd ik tevens opgeleid tot dtp-er. In 1999 ben ik ook nog uitzendkracht geweest, o.a. bij de MultiCopy te Zwolle. In dat jaar verhuisde ik naar Schoonhoven. Daar ben ik tot in 2000 werkzaam geweest bij Multicopy Dordrecht. Verder ben ik in 2000 freelance gaan werken voor Het Drukkershuis (nu Grafisch Compleet) te Bergambacht en Het Kontakt te Goudriaan. In 2001 verhuisde ik nogmaals, nu naar Spijkenisse, werkte nog tot en met 2002 bij bovengenoemde bedrijven. Voor Uitgeverij ten Have van 2004 tot 2006 vier boeken ge├»llustreerd. In 2006 ben ik begonnen met de opleiding tot  webdesigner en werkte ik freelance voor Smaeck Retail bv. (Meesterbakkers).
Door de jaren heen van 1992 tot heden werk ik voor particulieren en verenigingen met allerlei projecten.

hier ben ik